Coaching individual si in echipa

Watch Project Video

Coachingul ajută la transformarea dorințelor și obiectivelor, dar și a insatisfacției, conflictelor interne și problemelor în lucruri care pot fi gestionate.

Coachingul:

  • Dezvoltă posibilitățile, talentul și punctele forte, atât la nivel individual, cât și de organizație.
  • Sporește eficiența, plăcerea de a întreprinde o activitate și dezvoltarea, ca principiu de bază. Include abandonarea ideilor stimulate de deficiențe și eșecuri.
  • Responsabilizează clienții pentru propria viață în toate domeniile.
Coachingul joacă un rol chiar mai important. Schimbările survin în succesiune tot mai rapidă. Prin urmare, intervine dorința de a-ți dezvolta la maximum talentul și posibilitățile. Coachingul este o modalitate puternică de îndrumare. Formarea profesională vizează în special abilitățile și competențele. Coachingul merge în profunzime, și vizează dezvoltarea personală.
Credem într-o abordare rapidă și de impact. După o discuție inițială, specialiștii noștri în coaching elaborează un plan de maximum 4 luni. După aceste 4 luni, incluzând sesiuni la fiecare 2-3 săptămâni, rezultatele ar trebui să fie vizibile atât pentru persoana vizată, cât și pentru întreaga organizație.
O altă modalitate este coachingul în echipă. Principiile sunt aceleași, însă atenția se concentrează asupra cooperării în cadrul echipei și a realizării obiectivelor echipei respective.