Team cooking A la Carte

Watch Project Video

Dacă vrei să ai parte de distracție combinată cu un team building adevărat, noul nostru concept A la Carte este perfect pentru tine. Împreună cu Chef Daniel Wendorf, fondatorul Artisan Cooking, am dezvoltat în România acest concept de team cooking, pe baza subiectelor ”hot” din companii precum: management de proiect, managementul timpului, gândire ”out of the box”, comunicare, luarea deciziilor, managementul vânzărilor sau orice alt subiect special pentru tine.

Într-o jumătate de zi, echipa ta va găti și va servi un prânz sau o cină excelentă, prilej cu care unul dintre subiectele mai-sus menționate va fi abordat în timp ce echipa gătește. Așteaptă-te la ceva neprevăzut! Dar cu siguranță vom avea grijă ca fiecare să plece acasă cu o experiență extraordinară și cu lucruri noi învățate, pe care să le poată folosi în practica de zi cu zi la birou.

Înaintea evenimentului, Toine Kets va avea o scurtă întâlnire cu compania ta, în vederea stabilirii obiectivelor evenimentului. Pe baza acestor informații, Chef Daniel și Toine vor concepe meniul și modul de lucru. În timp ce se gătește, Chef Daniel și Toine vor observa nu numai dinamica echipei, ci vor furniza, totodată, ponturi utile. În timpul mesei și după masă, membrii echipei primesc feedback cu privire la munca lor ca echipă în bucătărie și în munca de zi cu zi.

Pentru mai multe informații și pentru rezervări, vă rugăm să ne contactați la:

Telefon:

Actinote +40 723 535 685

Artisan Cooking +40 724 522 262

E-mail:

office@actinote.ro

contact@artisan-cooking.ro