In presa: Revista BIZ Mai 2017

Bonusurile, în acest articol, înseamnă bonusuri în bani, care sunt menite să sporească motivația. Și o motivație sporită crește performanța. Dar chiar este cazul? Când oamenii primesc un bonus, două variabile sunt importante: CÂND îl primesc și CÂT primesc. Și aceste variabile sunt legate între ele. Haideți să aruncăm o privire mai atentă asupra acestor două variabile.
​Acest articol a fost publicat in Revista BIZ in data de 29 mai 2017.

Citeste mai mult

In presa: Cariere Mai 2017

Leadership-ul este în totalitate despre relații. În calitate de lider, nu este nevoie să te întrebi dacă relaționezi cu angajații, întrebarea ce se impune se referă la calitatea acestor relații. Și, în general vorbind, femeile sunt mai bune decât bărbații în gestionarea relațiilor. Bărbații sunt mai buni în ceea ce privește conținutul subiectului.
​Acest articol a fost publicat pe site-ul www.cariereonline.ro, in data de 26 mai 2017.

Citeste mai mult

In presa: Cariere Aprilie 2017

Cum putem recunoaşte stilul de conducere dictatorial? De fapt, acest lucru este destul de simplu de aflat. Un dictator nu pune întrebări. Pentru că un dictator nu este interesat de părerile celorlaltor oameni. Dictatorul se aşteaptă ca oamenii din echipa lui sau a ei să-l urmeze fără să pună întrebări și fără să pună la îndoială autoritatea lui sau a ei. Dictatorul nu permite greșeli. Dictatorii aşteaptă o performanţă ridicată, de cea mai bună calitate, tot timpul.
Acest articol a fost publicat pe website-ul www.cariereonline.ro, in data de 25 aprilie 2017.

Citeste mai mult

In presa: Revista Business Woman Aprilie 2017

Leadership-ul este despre cum interacționezi cu ceilalți, în timp ce managementul este despre contro. Puteți citi mai multe în articolul publicat în Revista Business Woman nr. 77 aparut în aprilie 2017.

Citeste mai mult

In presa: Revista Capital Aprilie 2017

"Povestea olandezului care a pariat pe Romania". Va invitam sa aflati mai multe despre Toine Kets, din articolul publicat in Revista Capital in data de 21 aprilie 2017.

Citeste mai mult

In presa: Revista BIZ Aprilie 2017

În companiile de succes, angajații asertivi şi liderii merg mână în mână. Shanon Anthony Bower descrie diferenţa dintre oamenii asertivi şi agresivi după cum urmează: ”Diferenţa esențială dintre a fi asertiv şi a fi agresiv constă în modul în care cuvintele și comportamentul nostru afectează drepturile şi starea de bine a celorlalți.”

Citeste mai mult

In presa: Cariere Martie 2017

Când mi s-a cerut să scriu un articol special dedicat zilei de 8 Martie, am avut în minte câteva opțiuni. Aș putea să scriu despre un subiect la modă în lumea afacerilor: Diversitatea de gen. Dar aș prefera ca firmele să fie interesate mai mult de diversitatea minții. Un subiect mult mai interesant și mai util decât să vorbesc despre diferențele dintre bărbați și femei.

Citeste mai mult

In presa: Revista BIZ Februarie 2017

Când văd că într-o echipă de management există discuții despre o decizie, sugerez de fiecare dată să se caute și o a treia posibilitate, care să nu fie o intersecție a celorlaltor două posibilități. Premisă: dacă oamenii nu sunt de acord cu aceste decizii, există o șansă reală ca cele două soluții să nu fie cele mai bune. Căutați și a treia alternativă.

Citeste mai mult

In presa: Cariere Februarie 2017

Puteți afla mai multe despre cum afectează negativismul randamentul la locul de muncă. Ce face managerul când angajații spun frecvent ”nu” la birou.

Articolul a fost publicat pe website-ul www.cariereonline.ro, in data de 16 februarie 2017.

Citeste mai mult

In presa: Revista Biz Decembrie 2016

A te conforma și a copia comportamentul celorlalți, adesea, conduce la un comportament ciudat și irațional. Și observăm acest lucru destul de des în mediul de afaceri. Să copiezi și să faci în mod automat ceea ce competitorul, de asemenea, face.

 

Citeste mai mult

In presa: Revista BIZ, Noiembrie 2016

Articol publicat in Revista BIZ, in data de 3 noiembrie 2016.

Citeste mai mult

Horse Connection la TVH

Programul The Horse Connection a fost prezentat la TVH, în cadrul emisiunii Kooperativa 2.0 difuzată în data de 22 octombrie 2016. Vă invităm să urmăriți emisiunea.

Citeste mai mult

The Horse Connection la BonTon

The Horse Connection la televizor

Citeste mai mult

In presa: Biz Magazine Septembrie 2016

Cum sa recunoastem liderii buni din compania noastra.

Citeste mai mult