Catalina Hirceag

Trainer

M-am născut în București, un oraș pe care l-am iubit întotdeauna pentru diversitatea lui și pentru modul surprinzător în care se poate schimba, de la o stradă la alta, de la un an la altul. Am absolvit Facultatea de Litere a Universității din București, unde cel mai important lucru pe care l-am învățat a fost să citesc critic și să argumentez eficient și structurat. Mulți ani după aceea, am obținut diploma de master în Afaceri Internaționale, în cadrul Academiei de Studii Economice din București, și am urmat cursuri de formare profesională pentru a-mi îmbunătăți și certifica abilitățile de formator, evaluator și coordonator de proiect.

Am experiență profesională de peste 20 de ani, atât în mediul public, cât şi în cel privat, deţinând roluri și funcții diferite: cadru didactic (nivel liceal şi postliceal), redactor, traducător şi interpret de conferință, asistent manager proiect, consultant în proiecte în domeniul educației și formării profesionale. Începând cu 2005, activităţile mele s-au concentrat în domeniul educaţiei şi formării profesionale, participând la diferite proiecte internaţionale în acest domeniu, finanţate prin fonduri UE de preaderare şi postaderare, în paralel cu activitatea de traducător și interpret. Aceasta m-a ajutat să dobândesc experiență în managementul, elaborarea și implementarea proiectelor cu finanțare europeană, mi-a dezvoltat capacitatea de a acţiona eficient în echipă şi de a conlucra pentru îndeplinirea unor obiective comune, de a mă adapta rapid la contexte şi condiţii de lucru diferite, de a lucra eficace într-un mediu internaţional multicultural.

Dacă ar trebui să mă definesc într-un singur cuvânt, acesta ar fi curiozitate, stimulată întotdeauna de dorința de a înțelege.