Creșterea vânzărilor

Cursul Commercial Behaviour for Business Developer (CBBD) a fost conceput pentru piața din România în vederea dezvoltării abilităților comerciale ale reprezentanților de vânzări, într-un mediu atipic. Cursul are o durată de 6 zile și este structurat în 3 module, cuprinzând o scurtă parte de teorie și multe exerciții practice, studii de caz și jocuri de rol atent corelate cu activitățile profesionale zilnice. Intervalul dintre module este de una sau două luni, perioadă în care participanții trebuie să îndeplinească o sarcină dată, legată de modulul parcurs. Sau, pentru ca procesul să fie și mai intens, folosim coaching pe teren, pentru rezultate suplimentare.
Obiectivul acestui curs constă în dobândirea unor indicatori și tehnici de comportament, dezvoltarea reflexelor comerciale și optimizarea fiecărei etape a procesului de vânzări, simplificarea vieții și îmbunătățirea rezultatelor.
Până în prezent am avut peste 150 de participanți la acest curs. Rezultatele sunt excelente, iar participanții au fost foarte satisfăcuți. Aproape toți participanții au menționat în formularul de evaluare că au dobândit mai multă încredere în sine și în abilitățile lor de a vinde. Au învățat cum să facă față clienților (noi) și în situații dificile. Au apreciat că acest curs le este foarte util pentru activitățile zilnice, mai bun decât alte cursuri pe care le urmaseră anterior.

Iar asta se vede și în rezultate. Am contactat participanții după curs, să vedem în ce măsură atribuie succesul obținut acestui curs. Au spus că au realizat o creștere a cifrei de afaceri de 10% (5% clienți noi și 5% pentru clienții existenți) și profituri mai mari (în medie, 3%).